Σχόλια αναγνωστών

Σε αυτό τον χώρο του ιστολογίου δημοσιεύονται σχόλια αναγνωστών σχετικά με τα βιβλία, σκέψεις, και συναισθήματα που τους προκάλεσαν.

This entry was posted in Μπάμπης Κλάρας and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Σχόλια αναγνωστών

  1. Ο/Η Ν.Π. λέει:

    Διαβάζοντας την αυτοβιογραφία του Μπάμπη ένοιωσα μέσα από την γραφή του και την αφήγηση του να τον ακολουθώ στη πορεία της ζωής του. Με έκανε να συνειδητοποιήσω τις δυσκολίες, τις κρίσιμες και γρήγορες αποφάσεις που απαιτούσαν οι καιροί και εκτίμησα ειλικρινά την παραδοχή ορισμένων ίσως “λάθος” κινήσεων υπό το βάρος των απαιτήσεων της περιόδου, ειδικότερα γιατί οι άνθρωποι αποφεύγουμε τη δήλωση τέτοιου είδους παραδοχών, πόσω μάλλον τη γραπτή. Μου έμεινε η αίσθηση ενός ανθρώπου, ο οποίος προσπάθησε με κάθε τρόπο να υπερασπιστεί τα ιδανικά του και τις ιδέες του, ως αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας και του λάου. Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια που με την επανέκδοση αυτή μου έδωσε τη δυνατότητα να τον γνωρίσω.

    Μου αρέσει!

  2. Ο/Η ΒΑΣΩ ΒΟΥΤΣΙΝΑ λέει:

    Αρκετα χρονια εψαχνα το βιβλίο του Μπαμπη Κλαρα <>.Εξαντλημενο απο καιρο δεν ηταν ευκολα να βρεθει. Προσφατα το βρηκα σε ηλεκρονικο βιβλιωπολειο.Στο συγκεκριμενο βιβλιο ο συγραφεας δεν σκιαγραφει μονο απο την αρχη μεχρι το τελος την ζωη, και τις πραξεις των γυρω απο αυτην προσωπων, του Πρωτοκαπετανιου του ΕΛΑΣ Αρη Βελουχιωτη ,αλλα και σαν μικρο παιδι ξετυλιγει τα δικα του συναισθηματα οχι μονο για το μυθο ΑΡΗ αλλα και για τον μεγαλο του αδελφο τον Θαναση με τρυφεροτητα και αφοσιωση.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε